Canal parade Amsterdam — Rederij van der Linden
Rederij van der Linden
Offerte

Canal parade Amsterdam

5 uur
Onbeperkt
€ 125,- p.p. incl btw

Willen jullie tijdens de Canal parade op de mooiste plek liggen van de stad? Om zo alle boten goed langs te zien komen en ondertussen genieten van en onbeperkt bier, fris en wijn arrangement? Dat kan dit jaar op zaterdag 3 augustus 2024 vanaf 12:00.

De wereldberoemde grachtenparade is een van de meest unieke optochten ter wereld en is ieder jaar het hoogtepunt van de hele Amsterdam Pride-festiviteiten. Je ziet ongeveer tachtig boten stapvoets aan je voorbijtrekken die van alles vertegenwoordigen: van kleine LGBTQI+-stichtingen tot roze netwerken binnen multinationals als landelijke werkgevers. Ze varen allemaal door de stadsgrachten om het verleden, heden en toekomst van de LGBTQI+-gemeenschap te vieren in uitbundig versierde boten en sloepen. En om te laten zien dat het niet uitmaakt wie of wat je bent. Iedereen doet zijn best om zich op zijn best te presenteren. Op iedere boot zie je dj’s en creatief en kleurrijk uitgedoste vaarders die dansen, zingen en feesten.

Niet alleen op de varende boten is het feest, op de boten langs de route gaat het minstens net zo los met het feestje! Nergens anders ter wereld vind je een festival dat vergelijkbaar is met de Pride Amsterdam. Zo viert de hoofdstad zijn vrije geest, waarin cisgenders, homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, transgenders en ieder ander persoon samenleven.

Interesse in dit uitje?

Offerte aanvragen Bel mij terug

Rederij van der Linden reserveert ieder jaar de mooiste plekken langs de Prinsengracht, plekken waar je van het begin tot en met het einde vol bakkes in de zon kan genieten van een onvergetelijke middag. Aan boord is onbeperkt bier, fris en wijn voor alle gasten. Alle drank ligt uiteraard gekoeld klaar.

Ook voor een schoon toilet is gezorgd. Alle gasten krijgen een polsbandje waarmee je op en af de sloep kan en gratis (en met voorrang) gebruik kan maken van een toilet in een café om de hoek. De rij (die hier eventueel staat) kan je hier voorbij lopen op vertoon van je polsbandje. Ga niet wildplassen, hiervoor krijg je een boete van €140,-.

Alle boten langs de route moeten een Pride-vignet hebben, Rederij van der Linden heeft hier uiteraard zorg voor gedragen zodat u en uw gasten alleen maar hoeven te genieten van al het spektakel wat voorbij komt varen.

Tijden:
Vanaf 11.30 bent u welkom aan boord van een van onze sloepen, het feest gaat door tot de laatste boot in de parade (later in de middag) voorbij is gevaren.

Prijs:
€ 125,- per persoon inclusief bier, fris en wijn

  • Inclusief

  • Onbeperkt bier, fris en wijn
  • Vergunde boten met ligplek
  • Toegang tot een toilet
  • Btw
  • Optioneel

Interesse in dit uitje?

Offerte aanvragen Bel mij terug

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.